Omkring 1.5 tusind delfiner blev slagtet under en traditionel fiskerifestival ud for de danske Færøer

Det færøske hvalfangstforening sagde, at det var chokeret over drabet på omkring 1.500 delfiner under den traditionelle årlige delfinjagtfestival på de danske Færøer i Nordatlanten.

Lederen af ​​foreningen, Olafur Surdarberg, kommenterede cirkulationen af ​​fotos og videoer på sociale medier og viste kadaverne af rødvandede delfiner på grund af havdyrs blod på bredden af ​​en af ​​øgrupperne.

“Vi skal huske, at vi ikke er alene på jordens overflade,” sagde Sordarberg. “Tværtimod er verden i dag meget mindre, og alle går med et kamera i lommen. Det er en fantastisk mulighed for alle, der ønsker at skade vores ry. “

Foreningens formand udtrykte sin overbevisning om, at tiden var inde til at gøre spørgsmålet om delfinfiskeri til et emne for en politisk diskussion.

Dansk presse rapporterede, at “Grindadrap” -festivalen, der har været afholdt årligt siden 1584, i år var vidne til slagtning af 1.428 delfiner på én gang.

Den årlige tradition for jagt på hvaler og delfiner kritiseres af miljøaktivister rundt om i verden. Miljøgruppen ORCA kaldte øvelsen en “skør blodsport”.

Men Færøernes regering siger, at jagterne er reguleret til at levere mad til lokalsamfund og alle er inden for loven, og tilføjer, at hvaler ikke er en truet art.

Kilde: “Novosti” + medie

Kilder link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *