Cuba begynder at vaccinere børn op til to år

Globallookpress

I denne uge begynder Cuba at vaccinere børn op til to år mod Corona -virus, hvilket gør det til det eneste land, der hidtil har vaccineret små børn.

Tjenestemanden med ansvar for sundhedsregulering i Cuba, Center for Kontrol med Medicin og Medicinsk Udstyr, godkendte vaccination af børn i begyndelsen af ​​september, efter at det begyndte at vaccinere børn i alderen 13-17 i sidste uge.

Soberana 2 og Soberana Plus, lokalt udviklede vacciner til børn, tilbydes.

Cubanske embedsmænd sagde, at kliniske forsøg med voksne og i begrænset omfang hos børn viste, at denne kombination er mere end 90 procent effektiv til beskyttelse mod Corona -virussen.

Corona -virus stiger i Cuba, hvor “delta” -varianten spredes hurtigt. Cuba rapporterede for nylig en hastighed på 70 nye infektioner om dagen pr. 100.000 mennesker, en af ​​de højeste på den vestlige halvkugle.

Indtil videre har 56 procent af cubanerne modtaget mindst en dosis af coronavirus -vaccinen, og 37 procent er blevet fuldt vaccineret. Landets sundhedsministerium har til formål at vaccinere mere end 90 procent af befolkningen inden december.

Kilde: “The New York Times”

Kilder link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *