De Forenede Nationer meddeler sin støtte til Egypten i en større krise

AFP Tarek ABDEL HAMID / AFP

kvinde, der holder egyptisk flag

Direktøren for FN’s udviklingsprogram, Achim Steiner, bekræftede i dag, tirsdag, at “Egypten er et af de første lande, der har vedtaget begrebet menneskelig udvikling”, hvilket udtrykker hans og programmets medlemmer stolthed over at samarbejde med Egypten.

Læs mere

Sisi er vidne til lanceringen af ​​FN's rapport om menneskelig udvikling i Egypten og tager et gruppebillede

I sin tale under lanceringen af ​​FN’s rapport om menneskelig udvikling i Egypten for år 2021 i overværelse af den egyptiske præsident, Abdel Fattah Al-Sisi, understregede Achim Steiner, at “han og medlemmerne af programmet er stolte over at samarbejde med Egypten siden 1994 i udstedelsen af ​​de nationale rapporter om menneskelig udvikling. “

Steiner påpegede, at “den rapport, der blev lanceret i dag, vedrører en periode, hvor der blev set store sociale og økonomiske ændringer,” og forklarede, at “begrebet menneskelig udvikling drejer sig om at udvide vores forståelse af livets forskellige dimensioner, som går ud over vores begrænsede koncept om den rigdom af den økonomi, som mennesker lever i, hvilket er en borgercentreret tilgang. og udvide vifte af muligheder og valgmuligheder.

Ud over ovenstående afslørede direktøren for FN’s udviklingsprogram, at “rapporten overvåger Egyptens resultater på vigtige områder som sundhed, uddannelse og bolig”, med et eksempel på en stigning i forventet levetid ved fødslen fra 70,3 år i 2010 til 72 i 2019 “og bemærkede, at” Udfordringerne og mulighederne for det internationale samfund er et vigtigt vendepunkt i vores historie “, da” fattigdomsraterne er steget dramatisk over hele verden, og uligheder er steget, hvilket har ført til et fald i global menneskelig udvikling for første gang siden 1990. ”

Achim Steiner forklarede, at “alle disse kriser og barske realiteter står over for Egypten, ligesom resten af ​​verden, og at det reagerer proaktivt på den krise, vi alle står over for inden for klima, miljø og natur,” roser “Egyptens reaktion på klimakriser, efter at det i 2019 oprettede National Council for Climate Change. “

Han understregede, at “De Forenede Nationer vil støtte Egyptens afgørende indsats ved at støtte dets strategi mod klimaforandringskrisen” og afsløre, at “den nye strategi i FN’s udviklingsprogram vil fremskynde processen med menneskelig udvikling i Egypten og andre lande, og at programmet vil fortsætte sin støtte til den digitale transformation i Egypten, som begyndte. Hastigheden stiger inden for rammerne af de foranstaltninger, der er truffet for at konfrontere Corona, og dette inkluderer at bygge videre på det sociale og globale momentum, der er opnået for at udvide omfanget af digitale transformation til at håndtere forskellige kriser.

Direktøren for FN’s udviklingsprogram meddelte også, at “programmet forpligtede sig til at etablere nye foranstaltninger vedrørende offentlige udgifter” og bemærkede, at “dette vil øge bestræbelserne på at beskytte den biologiske mangfoldighed på vores planet.”

Han tilføjede, at “der er forventning til afslutningen af ​​udviklingsfinansieringsvurderingsundersøgelsen i Egypten støttet af De Forenede Nationer, som vil lægge grundlaget for at udvikle de integrerede nationale rammer for finansiering af udvikling i Egypten, og dette vil bidrage til at øge investeringerne for at opnå en bæredygtig udviklingsmål, målene for strategien for bæredygtig udvikling og Egyptens vision 2030. “

Kilde: “Al-Ahram-porten”

Kilder link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *