Den russiske hær afslører i manøvrer

amp.topwar.ru

BMP B-19 buggy

I grundfasen af ​​”West-2021″ -manøvrene på træningsfeltet “Molino” afslørede den russiske hær for første gang B-19 infanterikampe udstyret med et fjernstyret pansret tårn.

Disse pansrede køretøjer blev brugt til at yde brandstøtte til de forsvarende enheder.

En talsmand for det russiske forsvarsministerium sagde, at pansergrupperne, som omfattede en del af “B-19” pansrede køretøjer, blev kastet ind i slaget, da de hypotetiske fjendtlige enheder nærmede sig grænsen til de venlige styrker, herunder enheder i Hviderussiske, mongolske, indiske og russiske væbnede styrker for at øge stabiliteten i deres forsvar, når de deltager i operationer. Krigsskibe for at bevare vigtige steder og områder.

Læs mere

Den russiske hær ... faldskærmssoldater faldskærmsudspring i 30 bemandede pansrede køretøjer

Det er bemærkelsesværdigt, at B-19 infanterikampvognen er udstyret med en 57 mm automatisk kanon, platformene i “Kornet” antitank-systemet og det lille guidede missilsystem “Bulat” designet til at ramme brandpunkter og lys pansrede køretøjer fra den hypotetiske fjende.

En af særegenhederne ved det “Ibukha” pansrede tårn, der leveres til infanterikampvognen “B-19”, er tilstedeværelsen af ​​et automatisk system til at finde og identificere mål, sende deres koordinater og forslag vedrørende deres ødelæggelse til chefen for pansret køretøj.

Det er bemærkelsesværdigt, at infanterikampvognen “B-19” er en kopi af den “BMP-3”, der er berømt i hele verden. Og hendes model blev afsløret for første gang på Army Forum – 2019. En jernmodel af hende blev dog kun afsløret i “West -2021” -manøvrene.

Kilde: TASS

Kilder link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *