Det kommende Iphone-13-design afsløres

Iphone  Iphones Iphone  Pro  - Mediamodifier / Pixabay

 

Nogle oplysninger om designet af “Iphone-13” -telefonen, som forventes frigivet af Apple i år.

 

 

Ifølge hjemmesiden viser prototype udformningen af ​​den forventede “Apple iphone-13” -telefon, som blev dannet for producenterne af eksternt tilbehør til telefonerne at stole på, at telefonen vil have et grundlæggende tredobbelt kamera installeret på backend og udstyret med en sensor.

 

Som det fremgår af en af ​​de videoer, hvor den førnævnte product blev sammenlignet med den nuværende “Apple iphone Pro-12” -telefon, vil rammen til frontkameraet og dets sensorer på den forventede “Apple iphone-13” -skærm være mindre end den, der blev fundet i de nuværende “Apple iphone-12” -telefoner, hvilket vil afspejles i en stigning. Skærmplads i den.

 

 

Det ser også ud i videoen, at det udvendige style , design og formen på rammerne, der omgiver kroppen af ​​”Apple iphone-13″ -telefonen, og knapperne, der placeres på kroppen, ikke adskiller sig fra, hvad den er i den nuværende “Iphone-12 “telefoner.

 

Læs mere

 

 

 

Det forventes, at Apple lancerer “Apple iphone-13” -telefoner næste september, og ifølge virksomhedskilder vil disse enheder være udstyret med A15 Bionic-processorer udviklet af deres firma, højfrekvente skærme og mange andre nye funktioner.

Author: Middleeast

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *