Det tyske fodboldforbund modsætter sig boykotten af ​​verdensmesterskabet i Qatar

Soccer Ball Sport Grass Field  - tommyvideo / Pixabay

 

Præsidenten for det tyske fodboldforbund, Fritz Keeler, sagde fredag, at føderationen modsatte sig en boykot af verdensmesterskabet i 2022, gentlemen støtter landsholdet i at støtte vandrende arbejdstageres rettigheder i Qatar.

Tysklands spillere var iført skjorter med ordene “menneskerettigheder” før deres kamp mod Island torsdag og åbnede deres verdensmesterskabskvalifikationer.

Norges spillere protesterede på en lignende måde onsdag før deres kamp mod Gibraltar og bar skjorter med budskabet om “menneskerettigheder på og uden for banen.”

Disse initiativer kommer efter en undersøgelse offentliggjort af den britiske avis “The Guardian”, der hævder dødsfaldet for 6.500 arbejdere i ulykker i forbindelse med arbejde på stadioner siden Qatar vandt organisationen i 2010.

Klubben, Tromsø, der konkurrerer i Norwegian Lights League, opfordrede Countrywide Federation til at overveje at boykotte verdensmesterskabet efter offentliggørelsen af ​​”Guardian” -rapporten, men Keller er imod dette skridt.

I et interview med den tyske føderations hjemmeside sagde Keeler, “Qatar har indledt mange reformer, og der er bemærkelsesværdige fremskridt, skønt der stadig er skridt at tage.”

Han tilføjede: “Jeg ville gerne have skubbet på specifikke ændringer og gennemført dem, inden jeg tildelte Qatar verdensmesterskabet, da der er mange ting, der skal ændres. I stedet fik Qatar rettighederne til at organisere verdensmesterskabet i håb at hjælpe med at forbedre forholdene. “

Keeler tilføjede, “Vi skal opretholde vores værdier og lade stemmerne høres til enhver tid, og hver spiller drømmer om at repræsentere sit land i verdensmesterskabet, og samtidig ved de, at menneskerettighederne ikke krænkes.”

 

 

Det tyske landshold slutter sig til sin norske modstykke

 

På den anden side sagde den belgiske træner Roberto Martinez i dag, at boykotten af ​​finalen er “en alvorlig fejltagelse”.

“Vi har altid været gennemsigtige med hensyn til arbejdstageres sundhed og sikkerhed, og siden byggeriet startede i 2014, har der været tre arbejdsrelaterede dødsfald og 35 ikke-arbejdsrelaterede dødsfald,” en talsmand for Qatars øverste komité for levering og arv , organiserede verdensmesterskabet, sagde torsdag.

Kilde: Reuters

 

Author: Middleeast

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *