Diab afslører omstændighederne ved hans afgang fra Libanon, dage før sin afhøringssession vedrørende havneeksplosionsfilen

Globallookpress

Libanons tidligere premierminister Hassan Diab

Den tidligere libanesiske premierminister, Hassan Diab, meddelte, at han rejste til Washington for at mødes med sine to sønner der, dage før hans afhøringssession vedrørende havneeksplosionsfilen, der var planlagt til den 20. i september.

I en erklæring til avisen, “Al-Sahm”, udtalte han, at “han havde meddelt i et tidligere tv-interview, at han havde til hensigt at rejse for at se sine to sønner der, da de fortsætter med at studere medicin på to amerikanske universiteter, og han glæder sig til dem. “

Læs mere

Efter at have været indkaldt til retsvæsenet, rejser Libanons tidligere premierminister til USA

Han sagde, at “han tog denne beslutning, da han blev spurgt, hvad han vil gøre, når en ny regering er dannet.”

På flyet sagde han: “Han vil forlade Istanbul Lufthavn til USA.”

Han tilføjede: “Han vil blive uden for landet i cirka fire uger, så han kan se sine to sønner, hvorefter han vender tilbage til Libanon.”

Avisen påpegede, at Diab Nawar al-Mawlawis kone stadig er i Libanon og fortsætter med at arbejde som lektor på det libanesiske amerikanske universitet i Beirut LAU, samt hans datter, der arbejder på “St. Jude” Hospital for Children’s Cancer .

Kilde: “National Media Agency”

Kilder link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *