Fællesskab

Egypten .. Detaljer om en ung kunstners død i en pludselig tragisk ulykke (foto)

Sputnik

Skuespilleren i sekundære roller, Ahmed Heiba, døde for 3 dage siden i en tragisk kollision, der blev rapporteret af aviser og websteder, uden at nogen vidste, at et af ofrene var en ung skuespiller ved navn Ahmed Heiba.

Egypten .. Detaljer om en ung kunstners død i en pludselig tragisk ulykke (foto)Ahmed prestige

Læs mere

Egypten .. Musikernes syndikat løser striden om

Ifølge den egyptiske avis, “Den syvende dag”, kontaktede jeg hans kone, Sabah, der i sine udtalelser sagde: “Min mand døde for 3 dage siden i en mikrobusulykke, og chaufføren løb væk og fandt ham ikke, og Jeg er gravid, og min fjerde søn blev også født i hvor mange dage, og jeg har 3 børn, og jeg har ikke mad. ”Dagligt”.

Skuespillerens kone, Ahmed Heiba, tilføjede: “Chaufføren ødelagde en hel familie, og jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre efter hans død. Jeg har ikke noget levebrød, fordi min mand arbejdede for dagen.”

Det er bemærkelsesværdigt, at skuespilleren Ahmed Heiba ​​deltog i mange kunstneriske værker med sekundære roller, herunder: “Mafia, ægteskabelig snyd, Abu Shanab -båden, Fraser -kampagnen, det amerikanske spil, en frygtelig tita, båden, den yacoubiske bygning , spøgelset “og andre.

Kilde: den syvende dag

Kilder link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *