Egypten … en pige begår selvmord med en kugle i hovedet under stor kontrovers og mystiske omstændigheder

Frosted Glass Blood In Blood Disc  - geralt / Pixabay

En pige tog sit liv med at skyde en kugle i hovedet fra et skydevåben i Sayeda Zeinab-området i Egypten, hvor liget blev overført til Zainab-ligehuset til rådighed for anklagemyndigheden.

Læs mere

 

Egypten .. Anklagemyndigheden arresterer en pige, der forsøgte at begå selvmord

 

Anklagemyndigheden besluttede at obdusere liget for at finde ud af dødsårsagen og godkendte begravelsen og bestilte efterforskningsafdelingen til hurtigt at undersøge hændelsen og dens omstændigheder.

 

 

Begyndelsen kom, da sikkerhedsstyrkerne modtog en rapport om, at en pige havde begået selvmord i sit  hjem, og ved at flytte blev det fundet, at en pige i trediverne, der arbejdede som medarbejder, blev fundet i hendes soveværelse med masser af blod og et skudsår i hovedet, og ved at spørge hendes familie bekræftede de, at hun begik selvmord, og de tilføjede, at våbenet Brugeren har licens til et familiemedlem.

 

 

Selvmordshændelsen udløste en stor kontrovers i Egypten om grunden til, at en ung pige i denne alder skulle tage dette skridt, da nogle retfærdiggjorde, hvad hun gjorde, er at forsøge at gifte sig med pigen med nogen mod hendes vilje.

Kilde: Al Watan

 

Author: Middleeast

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *