Fællesskab

Egypten .. Musikernes syndikat løser striden om

Den juridiske rådgiver for Syndicate of Musical Professions i Egypten, Alaa Amer, afslørede syndikatets holdning til den libanesiske sanger Haifa Wehbe iført “Hot Shorts” i hendes koncert, der blev afholdt i den nye by El Alamein.

Amer sagde, at Syndikatet for Musikprofessioner ikke er det organ, der er ansvarligt for at holde mandlige og kvindelige sangere ansvarlige for deres tøj ved koncerter, fordi overvågning af sådanne kendsgerninger er kernen i det moralske politis arbejde, sagde han.

Han forklarede, at musikerens syndikats opgave er begrænset til at overvåge sangers tilladelse til at få sangtegn i koordinering med tilsynsorganet for kunstneriske værker og overvågning af overtrædelser i forbindelse med ord uden for teksterne eller koncerterne, svarende til hvad der skete i den seneste krise mellem festivalsangerne Hassan Shakoush og Reda Al-Bahrawi.

Kilde: hjem

kære læser

Vi har opdateret feedback -systemet på vores websted, og vi håber, at du kan lide det. For at skrive kommentarer skal du først registrere dig via sociale netværkssider eller via e-mail-service.

Kilder link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *