Et billede af den saudiarabiske journalist, Daoud Al-Sharyan, rejser kontroverser efter at have syntes at tabe sig markant

Saudiarabisk journalist Daoud Al-Sheryan

I hans seneste optræden udløste et foto af den saudiske journalist, Daoud Al-Sheryan, ledsaget af skuespilleren Nasser Al-Qasabi, kontroverser på de sociale medier, da arterien så tynd ud, i modsætning til sit sædvanlige billede.

Læs mere

Tamer Hosny og hans kone beslutter sig for at skilles

Det, der bekymrede tilhængerne, er den store ændring i den saudiske journalists form og hans mærkbare fald i vægt, og nogle foreslog, at han havde “kræft”, som en af ​​dem kommenterede: “Daoud Al-Sharyan efter ærmet gastrektomi ligner Abdul Ilah Al-Sanani, ”en anden konto svarede ham og sagde:” Ikke en snude. ”Han har mavekræft, du kan se interviewet på YouTube, et program fra bunden, og en anden tilføjede:” Åh Gud, David Al-Sharyan er tyndere engang..Gud helbred ham, o Herre. “

Mens nogle foreslog, at Daoud Al-Sharyan havde udført en gastrisk ærmeoperation (kendt som gastrisk bypass), hvor en af ​​dem sagde: “Ærmet er klart.”

Nogle observatører afslørede, at den saudiarabiske journalist var blevet helbredt for “tyktarmskræft” for mange år siden.

Det skal bemærkes, at Daoud Al-Sharyan havde fortalt om sin erfaring med tyktarmskræft i løbet af år 2000, og at han blev opereret, hvor den beskadigede del af tyktarmen blev fjernet.

Og han angav tidligere, at “han var tvunget til at bære en taske med et klistermærke på siden i 6 måneder, før hans krop var fuldstændig helbredt” og afslørede, at “han blev udsat for et alvorligt psykologisk chok, da han erfarede, at resultaterne af kræftanalyser bekræftede hans skade, som fik ham til at gå i sultestrejke i ti dage. “.

Og “Al-Sharyan” har et “Family Challenge” -program, der har været vist på “MBC” -skærmen i videoafsnit i måneder, det vil sige før hans vægt faldt.

Kilde: RT

Kilder link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *