For anden gang .. udsender det libanesiske retsvæsen en stævning mod den tidligere premierminister

Globallookpress

Tidligere premierminister Hassan Diab

Retsetterforskeren i Beirut -havneeksplosionssagen, dommer Tariq Bitar, udsendte stævning for anden gang mod tidligere premierminister Hassan Diab.

Dommer Al-Bitar henviste stævningen efter dannelsen af ​​den nye regering til den diskriminerende offentlige anklagemyndighed og ændrede således Diabs bopæl, det vil sige regeringspaladset, som er inkluderet i brødteksten i det første memorandum.

Til gengæld henviste den diskriminerende statsadvokat, dommer Ghassan Al-Khoury, notatet til generaldirektoratet for de interne sikkerhedsstyrker til implementering, vel vidende at Al-Bitar havde planlagt en forhørssession for Diab den tyvende september.

Det er bemærkelsesværdigt, at anklagerne mod Diab og de tre tidligere ministre, Ali Hassan Khalil, Ghazi Zuaiter og Youssef Fenianos, blev skrevet af den tidligere retslige efterforsker, dommer Fadi Sawan, og vedtaget af dommer Al-Bitar på anklager om uagtsomhed og uagtsomhed og forårsagede død og skade på hundredvis af mennesker, efter at have kontrolleret, at flere skriftlige korrespondancer blev henvist til de tiltalte advarede om at udsætte og ikke træffe foranstaltninger til at transportere ammoniumnitrat fra områderne i havnen i Beirut.

Kilde: “National Media Agency”

Kilder link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *