Fransk amputeret atlet drømmer om en tur i rummet

Fransk atlet Philip Croisin

Philip Croisin, den franske amputerede atlet, håber at flyve ind i Jordens kredsløb med en flyvning med “SpaceX” -selskabet, samtidig med virksomhedens grundlægger Elon Musks forberedelser til at transportere 4 turister ud i rummet.

Crozon var en 53-årig tidligere arbejder, der blev amputeret både arme og ben i en ulykke i 1994.

I en erklæring til “AFP” sagde han, at han ikke havde forventet noget svar fra Musk på den besked, han sendte ham som en flaske i rummet.

“Jeg skal til Cape Canaveral for at se raketten, og derefter om tre dage får jeg håndværket til at lande på havet og få dem ud, lad os bruge lidt tid sammen for at se, om det er muligt at sende en mand som mig ud i rummet, ”tilføjede han.

Philip Crouzon, der tog intensive engelskkurser, forsøgte at skrive til Richard Branson for 10 år siden, men fik intet svar.

Han korresponderer fra tid til anden med Musk og med den amerikanske forretningsmand Jared Isaacman, der bruger “SpaceX” tjenester til at tage en turismetur i Jordens kredsløb.

Og SpaceX har tidligere transporteret ti astronauter til den internationale rumstation for det amerikanske rumagentur “NASA”, men denne flyvning, kaldet “Inspiration 4”, vil være den første for amatører, der ikke har erfaring i denne henseende i jordens kredsløb.

I juli sidste år brugte milliardærerne Richard Branson og Jeff Bezos hver for sig et par minutter i rummet ombord på et håndværk fremstillet af sit eget rumfirma.

Passagererne i SpaceX -kapslen vil bruge tre dage i tyngdekraften.

Kilde: “AFP”

Kilder link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *