Helt nye modeller af Apple Tv set vises muligvis i år

Laptop Apple Macbook Computer  - StockSnap / Pixabay

Teknologisider viste, at Apple forbereder sig på at lancere helt nye modeller af Apple Tv set-enheder i år.

 

Ifølge nogle teknologieksperter optrådte prøveversionen for nylig frigivet til tvOS 14.5-systemer med en ny funktion til disse systemer, som er understøttelse af skærme, hvis frekvens når 120 Hz i stedet for 60, som det er tilfældet i øjeblikket.

Room Chairs White Electric Guitar - StockSnap / Pixabay
StockSnap / Pixabay

 

Ifølge nogle specialister kan fremkomsten af ​​denne funktion indikere, at Apple planlægger at lancere nye modeller af Apple Tv med helt andre specifikationer og har evnen til at understøtte moderne elektroniske videospil, det vil sige, det kan blive berettiget til at konkurrere med Xbox- og PlayStation-platformene, og dens anvendelser er ikke begrænset til at se tv-kanaler, film og videoklip.

 

 

Denne nyhed kommer på et tidspunkt, hvor Apple  tilføjelsen af ​​nye spil til Apple Arcade-tjenester, som er tilgængelige på iPhones, iPads og computere, der kører macOS.

Læs mere

 

Laptop Apple Macbook Computer - StockSnap / Pixabay
StockSnap / Pixabay
Årets bedste smartphones

 

Lækagerne havde dukket op for et stykke tid siden, antydede også, at Apple planlægger at lancere to modeller af Apple Tv-platforme, der vil være udstyret med 6 GB RAM og 64 GB intern hukommelse, en af ​​disse modeller vil være udstyret med A12Z Bionic-processorer, og en anden model får A13 Bionic-processorer.

 

Kilde: 3dnews

Author: Middleeast

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *