Herunder oprettelse af en ny myndighed og system til beskyttelse af personoplysninger .. Nye beslutninger truffet af det saudiske ministerråd

Sputnik

Arkivfoto – Saudi -Kong Salman bin Abdulaziz Al Saud

Det saudiske ministerråd holdt sin møde i dag, tirsdag, via videokommunikationsteknologi, ledet af den saudiske kong Salman bin Abdulaziz Al Saud, premierminister.

Det saudiske kabinet, ledet af den saudiske monark, blev orienteret om indholdet af de møder, der fandt sted i løbet af de sidste par dage, med det formål at styrke og udvikle forbindelserne med mange broder- og venlige lande på forskellige områder og fortsætte med at forbedre rigets position og dens regionale og internationale rolle.

Følgende er nogle af de beslutninger, som bestyrelsen nåede i dag:

Godkendelse af oprettelsen af ​​et organ kaldet “General Authority for Defense Development” med juridisk personlighed og økonomisk og administrativ uafhængighed og knyttet til premierministeren og beskæftiger sig med at definere målene for forskning, udvikling og innovationsaktiviteter på områderne af teknologi og forsvarssystemer og fastlæggelse af deres politikker og strategier.

Godkendelse af persondataforordningen.

– Godkendelse af anti-tiggeri-systemet.

Kilde: Was

Kilder link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *