Holland .. annullerer begrænsningen af ​​social distancering fra den 25. september

Globallookpress Paulo Amorim

Fungerende hollandske premierminister Mark Rutte annoncerede ophævelse af nogle foranstaltninger, der blev pålagt i landet for at forhindre spredning af Corona -virus, herunder reglerne for social adskillelse.

Rutte sagde under et pressemøde tirsdag, at reglen om overholdelse af en afstand på 1,5 meter mellem mennesker på offentlige steder vil blive annulleret fra den 25. september, men det vil være nødvendigt at fremlægge et vaccinationscertifikat, genopretning af Corona -virus eller en negativ test, at besøge restauranter, teatre og biografer. caféer og barer.

Natklubber og diskoteksklubber er også planlagt til at genoptage arbejdet, men de vil være forpligtet til at lukke deres døre ved midnat.

Procedurerne for massebegivenheder som festivaler og fodboldkampe vil også blive lempet, da det vil blive tilladt at gennemføre indendørs begivenheder med 75% af deres kapacitet og bruge sportsstadioner med deres fulde kapacitet, mens det stadig er obligatorisk at bære masker i offentlig transport .

Rutte angav, at landets myndigheder endnu ikke kan tale om en tilbagevenden til det normale liv, da nye tilfælde af Corona -virus stadig fortsætter, og de smittede overføres til hospitaler.

Kilde: TASS

Kilder link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *