I videoen .. Triumfbuen i Paris er indkapslet for at opfylde drømmen om en sen kunstner

Globallookpress

Efter at have dækket Pont-Neuf-broen i 1985, forbereder den franske hovedstad, Paris, på at indkapsle Triumfbuen for at opfylde drømmen om den afdøde bulgarske kunstner Christo.

Den sidste fase af den kunstneriske installation af projektet begyndte med en blå og sølv klud lavet af genanvendelig polypropylen og fastgjort med et rødt reb 3000 meter langt fra toppen af ​​monumentet, på den berømte Champs Elysees.

I løbet af de næste par dage vil hele buen være pakket ind i 270.000 kvadratmeter stof signeret af den bulgarske kunstner, der døde sidste år.

I videoen .. Triumfbuen i Paris er indkapslet for at opfylde drømmen om en sen kunstner

En af den sene kunstners opgaver var at fjerne “legenden om kunstens udødelighed.” Sølvstof, efter hans mening, symboliserer tingenes forandring og skrøbelighed.

Det endelige projekt forbliver vist fra 18. september til 3. oktober næste gang.

Forberedelserne begyndte i slutningen af ​​juni, under tilsyn af Vladimir Gavachev, Christos nevø, for at opfylde hans onkels meget præcise ønsker og med støtte fra Centre for National Monuments of France.

Projektet, der koster 14 millioner euro, er helt selvfinansieret takket være salget af Christos originale værker, tegninger, souvenirs og litografier.

Lokale medier indikerer, at indpakning af Triumfbuen var barndomsdrømmen for den bulgarske plastikkunstner og hans kone Jean-Claude, og de franske myndigheder arbejder på at ære ham med at opnå denne drøm og dække Triumfbuen i Paris, som er en af de vigtigste historiske steder i landet.

Christo dækkede tidligere i 1985 Pont Neuf, en af ​​de mest berømte broer på Seinen i Paris og mange andre.

Kilder link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *