Ibrahimovic savner Champions League -kampen mellem Milan og Liverpool

Reuters

AC Milan -træner Stefano Pioli meddelte, at hans holds veteranangriber, Zlatan Ibrahimovic, går glip af Champions League -kampen mod Liverpool.

“Zlatan afsluttede Milan-Lazio-kampen (sidste søndag i den italienske liga), og han lider af senebetændelse,” sagde Pioli til Sky Sports på tærsklen til kampen mod Liverpool, der var planlagt til i morgen, onsdag, i gruppens første runde etappekonkurrencer i Champions League. Han kunne komme sig, men det skete ikke. “

Læs mere

På tærsklen til konkurrencen forudsiger en supercomputer identiteten af ​​Champions League -mesteren

“Han lavede en test med holdet i dag, men vi besluttede ikke at risikere” ham i Liverpool -kampen.

Ibrahimovic havde været fraværende fra Milan siden begyndelsen af ​​sæsonen, indtil han deltog som vikar mod Lazio i kampens 60. minut.

Den svenske stjerne scorede Milanos andet mål i kampen, efter at han kom på bænken på syv minutter og afgjorde det fuldstændig til fordel for sit hold.

I fravær af Ibrahimovic vil Pioli afhænge af spydspidsen i Liverpool -kampen, af kroatiske Ante Rebic eller franske tilflytter Olivier Giroud, der lige er vendt tilbage til sine øvelser efter at have stoppet i næsten to uger på grund af hans infektion med Corona -virus.

Kilde: .goal.com + bureauer

Kilder link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *