Indonesien – En mand og kvinde arresteret i forbindelse med selvmordsbomben og beslaglagt sprængstof

Demonstration Hamburg G Human  - Tama66 / Pixabay

 

Det indonesiske politi sagde, at angriberne fra den katolske kirke i byen Makassar, Sulawesi Island, var en mand og en kvinde, der tilhørte gruppen “Ansar al-Dawla”, som er inspireret af ideologien fra “ISIS”.

Læs mere

 

Indonesien ... 5 mennesker blev såret og hundreder evakueret på grund af en enorm olieraffinaderibrand (video)

 

Politichef, Listio Seagate Prabowo, erklærede, at han mente, at angriberne var medlemmer af “Ansar al-Dawla” -gruppen, som er inspireret af tanken om “ISIS”, og som mistænkes for at udføre angreb på kirker og politistationer, der dræbte 30 mennesker i byen Surabaya i 2018, ifølge agenturet “Reuters”.

 

 

“De er medlemmer af denne gruppe … De udførte angrebet ved hjælp af en trykkoger,” tilføjede Listio.

 

 

På den anden side indikerede den indonesiske tv-nyhedskanal “Kompas”, at det indonesiske politi fandt  et udstyre uden for hovedstaden Jakarta i dag mandag sprængstoffer relateret til selvmordsangrebet, der fandt sted i går, søndag, på katedralen og bemærkede, at razziaerne blev udført i flere områder efter angrebet, som fandt sted i byen Makassar.

 

 

Jakarta-politiet nægtede at kommentere rapporterne om razziaerne, mens de i går arresterede fire mistænkte medlemmer af “Ansar al-Dawla” -gruppen i forbindelse med angrebet på kirken.

 

Politiet havde arresteret omkring 20 personer, der blev mistænkt for at tilhøre “Ansar al-Dawla”, i januar sidste år.

 

Tidligere sagde det indonesiske politi, at en selvmordsbombning fandt sted i går formiddag, søndag, uden for en overfyldt romersk-katolsk katedral på øen Sulawesi below palmsøndagsmessen, hvor mindst 14 personer blev såret, og det nationale politi erklærede, at det mistænker to personer i efter at lokalt politi sagde, at selvmordsbomberen handlede alene

Kilde: “Reuters”

Author: Middleeast

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *