“Instagram” advarer sine brugere om direkte beskeder, der gør det muligt for hackere at hack deres konti

Phone Screen Instagram Wood  - John091 / Pixabay

Med mere en milliard aktive brugere er Instagram utvivlsomt en af ​​de mest populære applikationer til sociale medier rundt om i verden.

 hvis du bruger Instagram, skal du være forsigtig med usædvanlige meddelelser i dine DM’er i appen.

Læs mere

 

Herunder Zuckerbergs telefonnummer .. Spredning af stjålne personoplysninger om en halv milliard forbrugere i

 

Virksomheden “Instagram”, der ejes af “Fb”, advarede brugere om en ny svindel i omløb, der forsøgte at stjæle deres loginoplysninger ved at forfalske “krænkelse af ophavsretten.”

 

Selvom meddelelsen ser ud til at være fra “Instagram Copyright Support Middle”, har virksomheden bekræftet, at den aldrig vil kommunikere med brugerne via direkte beskeder om krænkelser af ophavsretten, og det råder brugerne til ikke at klikke eller svare på nogen hyperlinks i meddelelserne.

 

Instagram advarede også sine applikationsbrugere om dette svindel gennem sin officielle Twitter-konto.

 

Bedrageribrevet lyder: “En overtrædelse af ophavsretten er blevet opdaget i et indlæg på din konto. Hvis du mener, at ophavsretskrænkelsen er forkert, skal du give responses. Ellers lukkes din konto inden for 24 timer.”

 

Meddelelsen beder derefter brugerne om at klikke på linket “Mail comments”.

 

Og bekymrende, hvis du klikkede på linket uden at vide det, ville du blive bedt om at indtaste dit brugernavn og din adgangskode, så svindlere kan få adgang til dine personlige details.

 

Og det advarede “Instagram” -brugere om at være på vagt  for e-mail-beskeder, der ser ud til at være fra “Instagram”.

 

Heldigvis, hvis du modtager en e-mail, der ser ud til at være fra “Instagram”, er der en nem måde at kontrollere, om den er legitim.

 

Alt du skal gøre er at åbne Instagram-appen, klikke på Indstillinger, derefter Sikkerhed og derefter E-mails fra Instagram. Du kan derefter se alle sikkerheds- og login-e-mails, der er sendt af virksomheden inden for de sidste 14 dage.

 

Virksomheden anbefaler også at aktivere tofaktor autentificering for at forbedre kontosikkerheden. For at aktivere det skal du klikke på Indstillinger, derefter Sikkerhed og derefter To-faktor-godkendelse og vælge, om du vil bruge en godkendelsesapp, ellers sendes en tekstbesked, hver gang du logger ind på din konto.

Kilde: Day-to-day Mail

 

Author: Middleeast

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *