iPad mini ..

Billede fra Apples websted

Apple afslørede sin nyeste elektroniske enhed, iPad mini, og bemærkede, at den er hurtigere end alle konkurrenter på markedet med en A15 -processor, understøttelse af 5G -netværket og vil være tilgængelig i butikkerne den 24. september.

Det amerikanske firma sagde på sit websted, at denne enhed har en 8,3-tommer Liquid Retina-skærm i fire farver, den har også en A15 Bionic-chip og giver op til 80% hurtigere ydelse i forhold til den forrige generation, hvilket gør den til den mest kapable enhed nogensinde .

iPad mini ..

Billede fra Apples websted

Den nye USB-C-port muliggør hurtigere forbindelse, og 5G-aktiverede mobilmodeller giver mere fleksible mobile arbejdsgange. Nye avancerede kameraer, Center Stage og Apple Pencil (2. generation) understøtter også nye måder, hvorpå brugerne kan tage billeder og videoer og nedskrive deres ideer, mens de “viser deres kreativitet”.

Den nye iPad mini kan bestilles fra i dag og i butikkerne fra fredag ​​den 24. september.

iPad mini ..

Billede fra Apples websted

Hun oplyste, at Wi-Fi-modeller af iPad mini fås til en startpris på $ 499 i USA, mens Wi-Fi + Cellular-modellen starter på $ 649, og den nye iPad mini leveres med en kapacitet på 64 GB og 256 GB.

iPad mini ..

Billede fra Apples websted

Kilde: Apples websted

Kilder link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *