Iran: Vi har skærpet sikkerheden på vores atomfaciliteter, og inspektører har tilpasset sig det

Sputnik

Irans flag

Iran annoncerede den logiske og rimelige stramning af sikkerhedsforanstaltninger i sine faciliteter og bemærkede, at inspektørerne fra International Atomic Energy Agency gradvist har tilpasset sig de nye regler og instruktioner.

Irans ambassadør og faste repræsentant for internationale organisationer, Kazem Gharibabadi, sagde på Twitter: “Sikkerhedsforanstaltningerne er blevet skærpet på Irans atomfaciliteter på en rimelig og rimelig måde.”

Han tilføjede, at “inspektørerne fra International Atomic Energy Agency gradvist har tilpasset sig de nye regler og instruktioner.”

Generaldirektøren for Det Internationale Atomenergiagentur, Rafael Grossi, besøgte Teheran sidste søndag, hvor han havde samtaler med chefen for Irans Atomenergiorganisation, Mohammad Eslami, og det blev besluttet i den fælles erklæring efter mødet, at inspektørerne fra Det Internationale Atomenergiorganisation ville få lov til at udveksle hukommelseskort til en række overvågningsorganer. som bevares i Iran med et fælles segl. “

Kilde: RT

Kilder link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *