Jamal Belmadi angriber dommeren, kampen mellem Algeriet og Zambia og beskyldninger om spionage

Stadium Soccer Fans  - tookapic / Pixabay

 

Algeriets træner Djamel Belmadi angreb dommeren mod Zambia i kvalifikationen til African Cup of Nations i 2021 og understregede, at det var ham, der bestemte resultatet af kampen.

Jamal Belmadi sagde i erklæringer fremhævet af den algeriske avis “Al-Shorouk”, at han var meget vred mere end udførelsen af ​​dommer Mohamed Odilo fra Comorerne, idet han bemærkede, at han var for ung til at klare en kamp for de afrikanske mestere, og at det var ham, der bestemte resultatet af kampen.

Algeriet, African Nations Cup-mester, kunne ikke vinde mod sin vært Zambia på “Heroes Nationwide Stadium” og afgjort med en uafgjort 3-3 i den femte og næstsidste kvalifikationsrunde til det kontinentale mesterskab, der var planlagt i Cameroun.

 

 

Den Afrikanske Union

 

Træneren for de “Grønne” Belmadi tilføjede, at det er urimeligt at tildele en kamp i de afrikanske kvalifikationer, hvoraf den ene konkurrerer om den kvalificerende billet, som er det zambiske landshold, til en uklar dommer.

Belmadi forklarede, at den zambiske føderation og træneren for det zambiske landshold, Milutin Sridevic, sendte spioner til træningen i “Desert Warriors” holdet før kampen.

Dommeren, Mohamed Odilo, 38, tildelte det zambiske landshold to kontroversielle straffe, som hjalp hjemmeholdet med at gøre uafgjort med sin algeriske mod hold.

Træneren afsluttede sine bemærkninger med at sige, at det er prisen på de algeriske spilleres præstationer i kampen og deres tapperhed det grønne rektangel i betragtning af omstændighederne omkring kampen.

Dette er det andet algeri for det algeriske landshold i den ottende kvalifikationsgruppe, efter at det uafgjort i sidste runde mod Zimbabwe efter at have opnået 3 sejre i træk i begyndelsen af ​​sin karriere.

Kilde: Algerisk avis “Al-Shorouk”

Author: Middleeast

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *