Jordan .. Rapport om det hospital, hvor barnet døde

Jordanske sundhedsministerium

En rapport foretaget af Al-Bashir Hospital i Jordan fandt fordømmelse af nogle af de læger, der overvågede behandlingen af ​​den 5-årige pige, Lynn Abu Hatab, der døde som følge af medicinsk uagtsomhed.

Læs mere

Jordan .. Detaljer om en piges død pga

Generaldirektøren for Al-Bashir Hospitaler, Abdul-Manea Al-Sulaimat, forklarede, at rapporten, hvis resultater blev udstedt, er den, der blev udstedt af det udvalg, der blev dannet af hospitalet, og medlemmerne af udvalget konkluderede, at “der er en fejl i diagnosen af ​​sagen ”, da hun kom til hospitalet den anden i denne måned, og“ på dette grundlag blev nogle læger dømt i denne sag for deres manglende diagnose af tilstanden. ”

Al-Sulaimat tilføjede i en erklæring til Jordan TV, at hospitalet havde lovet at danne et udvalg, og at dets resultater ville være klar i aften.

Han påpegede, at sundhedsministeriet også dannede et udvalg bestående af specialister og menneskerettighedsforkæmpere, og de startede undersøgelsen og sagde, at hospitalsadministrationen afventer resultaterne af dette ministerudvalg, hvorefter de to rapporter vil blive forelagt sundhedsministeren Firas Al-Hawari.

Hændelsen med pigen Abu Hatabs død besatte den offentlige mening i Jordan og udløste vrede i Kongeriget, især at denne hændelse var den anden inden for en uge, hvilket fik en række jordanere til at kræve afskedigelse af sundhedsministeren.

Kilde: RT

Kilder link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *