Legend Pele forlader intensivafdelingen

Globallookpress

Den brasilianske fodboldlegende Pele har forladt intensivafdelingen på Sao Paulo Hospital, hvor han bliver behandlet, efter at have fjernet en tyktarm, ifølge en medicinsk rapport, der blev offentliggjort tirsdag.

Albert Einstein Hospital, hvor Pele blev indlagt den 31. august, sagde: “Patient Edson Arantes do Nascimento er i god klinisk tilstand og har forladt intensivafdelingen. Han vil fortsætte sin restitution i et værelse.”

Mandag meddelte Kelly Nascimento, datter af den tredobbelte verdensmester (1958, 1962 og 1970), at hendes far var “klar” til at forlade plejeenheden, og hun sagde via sin konto på “Instagram”, knyttet til et billede af hendes far, der smiler, “Han er ved at komme sig godt efter operationen. Han lider ikke af smerter.” “Han er i godt humør (bare lidt irriteret, fordi han ikke kan lade være med at spise gelé, men han kommer til at blive ved ! “) spøgte hun.

Og hun tilføjede: “Jeg er klar til at forlade intensivafdelingen og snart gå hjem.”

“Han er stærk og ihærdig, og med støtte og pleje af det strålende Einstein -team (på hospitalet) og al den kærlighed, energi og lys, som hele verden sender, vil han overvinde denne prøvelse!”

Og legenden, Edson Arantes do Nascimento, kendt som Pele, afslørede på sociale medier mandag før sidste, at han blev opereret sidste lørdag for at fjerne en svulst i tyktarmen, efter at han blev indlagt på hospitalet for seks dage siden.

Pele sagde via sin officielle konto på “Instagram” -webstedet: “Mine venner, mange tak for de fine beskeder. Jeg takker Gud for at han havde det godt og for at lade Dr. Fabio og Dr. Miguel tage sig af mit helbred. I lørdags blev jeg opereret for at fjerne en mistænkelig læsion i højre tyktarm. På tumoren under de tests, jeg gennemgik i sidste uge. “

Pele benægtede rapporter om, at han havde mistet bevidstheden, da han blev overført til Albert Einstein Hospital siden 31. august i Sao Paulo.

Det er bemærkelsesværdigt, at Edson Arantes do Nascimento, kendt som Pele, er den eneste spiller i historien, der vandt VM tre gange (1958, 1962 og 1970), og i løbet af sin karriere scorede han 1.281 mål i 1.363 kampe, heraf 77 mål i 92 kampe for det brasilianske landshold, “Selecao”. Og Den Internationale Olympiske Komité valgte ham i 1999 som en af ​​de bedste atleter i det tyvende århundrede, og et år senere blev han kåret til den bedste spiller i samme århundrede af International Football Foreningen “FIFA”.

Kilde: bureauer

Kilder link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *