Libyen .. Anholdelse

Sputnik

Libyens flag

De libyske sikkerhedstjenester anholdt en “lejeperson”, der kørte mere end 10 libyske sider finansieret fra udlandet, med det formål at destabilisere landets sikkerhed, så uenighed mellem stammer og fordreje figurer i hæren og politiet.

Og det libyske nyhedsbureau “WAL” rapporterede, at “sikkerhedstjenesterne anholdt en betalt person, der driver mere end 10 libyske sider, gennem direkte støtte og pengeoverførsler, som blev fuldstændigt overvåget af en person, der er bosat i Europa, kaldet Khaled Bulghib.”

Læs mere

Libyen..En somalier arresteret for at have drevet et menneskehandelnetværk

Og hun tilføjede: “Medlemmer af den generelle efterforskningsafdeling i Benghazi Sikkerhedsdirektoratet arresterede efter undersøgelse og nøjagtigheden af ​​oplysningerne den person, der står i spidsen for dette betalte elektroniske netværk gennem et stramt baghold. Inflammende opinion i landet, afviser præsidentvalget valg og så stridigheder mellem folk i samme nation.

Indenrigsministeriets sikkerhedsinformationskontor udtalte, at “efter at den anklagede tilstod alle medlemmerne af denne bande, blev de straks anholdt, og en række brugte computere og andre blev beslaglagt i deres besiddelse. Fra ovennævnte person for at sikre at de ikke opdages af Benghazi -sikkerhedstjenesterne.

Kilde: RT

Kilder link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *