Marokko .. Fængselsdelegaten benægter ægtheden af ​​en rapport om

AFP -emoji

Fængselsdirektøren i Marokko benægtede ægtheden af ​​det, der blev udgivet af en spansk avis om “spanske fangers elendige situation i det lokale fængsel i Tetouan”.

I en erklæring offentliggjort af marokkanske medier sagde delegaten, at de spanske fanger “nyder godt af de samme rettigheder som resten af ​​institutionens indsatte”, og sagde, at de alle har deres egne senge og tilstrækkelige tæpper, og at de “drager fordel af integrerede måltider med hensyn til de nødvendige kalorier og med hensyn til kvalitet. “Det er en specialiseret virksomhed.

Delegaten benægtede avisens rapport, der talte om “underernæring, der blev givet dem, og manglen på at skaffe dem en familie” ud over “den manglende frigivelse af en gruppe af dem på trods af udløbet af deres domme.”

På det sidste punkt sagde administrationen af ​​det lokale fængsel, Tetouan-2, at dette er en “grundløs påstand” og sagde, at “institutionens administration er ivrig efter at anvende loven med hensyn til beskyttelse af lovligheden af ​​tilbageholdelse, som det frigiver alle dem, hvis straf er udløbet i samråd med de juridiske myndigheder. kompetent “.

Læs mere

Marokkansk politi blokerer protest til støtte for fængslede aktivister

Med hensyn til fratagelse af spanske fanger fra fordelene ved familiebesøget sagde hun: “Sagen hænger sammen med generaldelegatens beslutning om at forhindre familiebesøg i forbindelse med den epidemiologiske situation i forbindelse med den nye corona -virus.”

Og hun angav, at “de spanske fanger drager fordel af indførelse af tøj, tæpper og personlige hygiejnematerialer gennem repræsentanter for den diplomatiske mission til deres land, da de sidste to besøg af disse repræsentanter var den 3. og 13. i denne måned.”

Kilde: Marokkanske medier

Kilder link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *