Det israelske Walla-websted afslørede nye omstændigheder omkring flugten for de seks palæstinensiske fanger fra Gilboa-fængslet med høj sikkerhed.

En kilde fortalte stedet:og nej“Politimanden, der blev betroet opgaven med overvågning, og som tilbragte den nat i overvågnings- og opfølgningscentret i fængslet, kiggede ikke på de kameraer, der var installeret i og uden for fængslet.”

Læs mere

Han forklarede, at politimanden så et program i fjernsynet og derfor ikke var opmærksom på overvågningskameraerne, der dokumenterede flugten fra palæstinensiske fanger.

Sikkerhedskilden afslørede, at alarmen blev udløst i fængslet, da fangerne slap væk, “men politimanden lagde heller ikke mærke til det og fortsatte med at se fjernsyn.”

Den israelske fængselsmyndighed sagde, at den ikke vil behandle disse oplysninger på nuværende tidspunkt og bemærkede, at efterforskningen fortsætter.

Walla-webstedet præciserede, at de to første fanger, der kom ud af tunnelen, var Zakaria Al-Zubaidi og Mahmoud Ardah, og derefter begyndte vagthundene at gø og aktiverede dermed alarmtilstanden baseret på hundenes gøen for at annoncere varslingen .

Han sagde, at det avancerede fængselssystem fungerer som følger: “Hvis hundene gøer, annonceres alarmen via en sensor, så bliver kameraerne automatisk dirigeret til det område, hvor hundene gøede og dokumenterede hver bevægelse på stedet.”

Webstedet bekræfter, at “systemerne fungerede normalt og korrekt, men vagten havde travlt med fjernsyn.”

Hjemmesiden afslørede også, at kameraerne dokumenterede fangernes flugtproces og deres udgang fra dysen i den tunnel, de gravede, og at Zakaria al-Zubaidi var en af ​​de første til at komme ud og bemærkede, at efter at alle kom ud, var en fange tilbage og kunne ikke komme let ud af hullet, da kameraerne dokumenterede, hvordan resten af ​​fangerne hjalp ham med at komme ud.

Læs mere

Mad fra fængsel og slik .. en hebraisk avis afslører nye detaljer om flugt fra palæstinensiske fanger

Han afslørede også, at de seks fanger ventede ved tunnelmundingen i cirka tyve minutter og derefter tog ud til landbrugsområdet ved siden af ​​fængslet, som de overvågningskameraer, som de israelske sikkerhedsstyrker har opnået, viser for at afslutte undersøgelsen.

Det er også klart, ifølge stedet, at kun få dage før fangernes flugt klagede en række “arbejdsfanger”, fanger, der arbejder i fængslet og hjælper med alt, der vedrører reparation og infrastruktur, over at de så en mængde sand i spildevandsledningerne.

Klagen “arbejdsfanger” nåede til fængselsadministrationen, og en speciel lastbil blev brugt til at spilde vand. De afslørede også, at nogle skraldespande i fængslet indeholdt en mængde sand, og de henledte fangevogternes opmærksomhed på dette spørgsmål ” men de fik at vide, at alt er i orden, lad os arbejde. “

Kilde: webstedog nej“Hebraisk”

Kilder link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *