Opdag hemmeligheden bag høj smerte hos mennesker med rødt hår

Girl Face Blue Eyes Hood Red Hair  - Greyerbaby / Pixabay

Læs mere

 

Festival for rødhårede mennesker i Rusland

 

Science Improvements bemærker, at mennesker med rødt hår har lidt forskellige producerende celler (melanocytter) stop normale celler, da der er specielle receptorer på overfladen af ​​melanocytter, der reagerer på melanocytstimulerende hormoner (MSH). Disse hormoner stimulerer dannelsen af ​​melanin, hvilket fører til mørkere hud og hår. Der er fem typer MSH-receptorer, hver med forskellige funktioner.

 

 

Og mennesker med rødt hår er kendetegnet ved hvid hud på grund af de ændringer, der “stopper” følsomheden af ​​type 1 (MSH) receptorer. Så de kan ikke få garvet hud ved udsættelse for solen, da deres hud ikke producerer det nødvendige mørke pigment.

 

 

Og forskere ved Massachusetts Hospital i Boston bemærkede, at mennesker med rødt hår havde en højere smertetærskel end andre. Dette betyder, at de er mindre følsomme om for smerte. Så de besluttede at finde ud af mekanismerne bag denne funktion. For at gøre dette valgte de en speciel gruppe mus, der ligesom mennesker har en “ikke-fungerende” variety 1 MSH-receptor og en høj smertetærskel.

Læs mere

 

Hvorfor har nogle mænd rødt skæg og hår i en anden farve?

 

Og det blev klart for forskerne, at fraværet af disse receptorer i disse  fører til et fald i produktionen af ​​molekyler associeret med opiummelanocortin (POMC), et peptid, der senere “bryder” ind i forskellige hormoner, herunder smerteregulatorer. Disse hormoner fungerer som smertestabilisatorer. Ud over dem er der opioidreceptorer i kroppen, der undertrykker smerte, og type IV MSH-receptorer, der øger opfattelsen af ​​smerte.

 

 

Og det viser sig i sidste ende, at faldet i produktionen af ​​hormoner, der regulerer smerte, fører til “konkurrence” i regulering af smerter i kroppen til fordel for opioidreceptorer, der “undertrykker” smerte, hvilket hæver tærsklen for at føle smerte i mennesker med rødt hår.

 

 

Ifølge forskerne vil disse resultater hjælpe med at identificere patienter, der bærer mest smerte, og vil også hjælpe med at skabe smertestillende lægemidler, der reducerer aktiviteten af ​​type IV MSH-receptorer.

Kilde: Vesti. Ru

arabisk kilde link

Author: Middleeast

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *