På trods af frysningen, et begæring om mistillid til formanden og næstformanden for det tunesiske parlament

Globallookpress

Frosset tunesisk parlamentsformand Rached Ghannouchi

Suppleanter i det tunesiske parlament krævede en mistillidsvotum mod præsident Rached Ghannouchi og hans stedfortræder, Samira Chaouachi, i et andragende om hvilket Radio Mosaique offentliggjorde et billede.

Suppleanterne holdt andragere, Ghannouchi og Chaouachi, ansvarlige for parlamentets fejlforvaltning, hvilket førte til suspension af dets aktiviteter den 25. juli af republikkens præsident, Kais Saied.

Andragendet understregede, at “tilbagetrækning af tillid fra den førnævnte duo repræsenterer en afværgelse af alle farer, der følger af deres handlinger i løbet af suspenderingen af ​​kompetencer og afventer en afgørelse om parlamentets skæbne i overensstemmelse med de forfatningsmæssige mekanismer.” udsagn.

Suppleanterne tilføjede, at dette andragende er en “genoplivning” af et tidligere andragende, som stedfortræderne var begyndt at underskrive, inden parlamentets arbejde blev suspenderet.

Og lederen af ​​det frie forfatningsparti, Abeer Moussa, mente, at “tilbagetrækning af tillid fra Ghannouchi er en absolut nødvendighed”, og hun sagde i en video, hun lagde ud på sin Facebook -side, at hun ville indgive et andragende til dette formål med underskrifter af partiets blok, og det vil være åbent for alle nationale repræsentanter at deltage i det, og det vil blive deponeret i Kontrolkontoret for Folkerepræsentanternes Forsamling.

På trods af frysningen, et begæring om mistillid til formanden og næstformanden for det tunesiske parlament

Kilde: tunesiske medier

Kilder link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *