Pige fundet 14 år efter hun blev kidnappet

foto fra twitter

Det amerikanske politi sagde, at de fandt en pige fra Florida, der blev kidnappet, da hun var seks år gammel, og bemærkede, at pigen var i sikkerhed 14 år efter hendes forsvinden.

Ifølge Claremont Police Department sagde moren til den 19-årige Jacqueline Hernandez, der forsvandt i 2007, Angelica Fences Salgado, at “en pige kontaktede hende på sociale medier og påstod at være hendes kidnappede datter” og fortalte hende, at hun var i Mexico og ønskede at møde hende ved grænsen til Texas den 10. september.

Hun sagde, at mødet blev arrangeret og derefter opsnappet af myndighederne ved grænsepunktet i Laredo, Texas, hvor embedsmænd søgte at bekræfte, om Jacqueline Hernandez var den, hun påstod at være.

“Baseret på dokumenter, der blev leveret til agenturer fra Angelica og Claremont Police Department, fastslog de, at kvinden faktisk var Jacqueline Hernandez, der blev kidnappet fra sin mor i 2007, og cirka kl. 16:55 blev Jacqueline succesfuldt genforenet med sin mor,” sagde politirapporten.

Politiet offentliggjorde senere et foto af de to omfavnende.

I 2007 sagde Florida Department of Law Enforcement, at Hernandez blev “kidnappet af hendes far, Pablo Hernandez” den 22. december samme år. Der blev udstedt en grov kidnappingsordre mod ham, og efterforskere formodede dengang, at han muligvis havde taget Hernandez til Mexico.

Pige fundet 14 år efter hun blev kidnappet

foto fra twitter

Kilde: “The Independent”

Kilder link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *