I et uanmeldt besøg, det første efter at have vundet præsidentvalget, ankom Syrias præsident Bashar al-Assad til Moskva og førte samtaler i Kreml med den russiske præsident Vladimir Putin, hvor Putin understregede, at hovedproblemet for Damaskus ligger i den udenlandske tilstedeværelse, der er ikke baseret på nogen FN -resolutioner.Og den fortsatte tilstedeværelse af nogle lommer af terrorister på sin side understregede den syriske præsident effektiviteten af ​​koordineringen mellem Moskva og Damaskus i kampen mod terrorisme.

Mens den syriske præsident henviste til ulovligheden af ​​de sanktioner, der blev pålagt Syrien, omhandlede den økonomiske del af forhandlingerne implementeringen af ​​forståelserne fra det syrisk-russiske fælles udvalg om levering af hvede, rehabilitering af en række elektriske stationer og etablering af vandprojekter, ifølge syriske mediekilder.

Hvad er konsekvenserne af besøget på dette tidspunkt? Hvad er måderne for Damaskus til at fuldføre foreningen af ​​landet i lyset af de udfordringer, som terrorisme og udenlandsk tilstedeværelse udgør?

Kilder link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *