Ronaldo slår en sikkerhedsmand til jorden

Reuters

Den portugisiske stjerne Cristiano Ronaldo undskyldte en sikkerhedsmand, efter at han havde slået ham til jorden med et kraftigt skud i opvarmningsperioden, som gik forud for opgøret med Manchester United og dets schweiziske vært Young Boys tirsdag.

Ronaldo ramte “Madeira -missilet” med en kraftfuld bold mod målet, men den mistede vejen og kolliderede med en sikkerhedsmedarbejder på feltet, der faldt til jorden fra skudets kraft.

Og den engelske avis “Mirror” rapporterede, at en række af sikkerhedsmandens kolleger og ambulancemænd skyndte sig at yde førstehjælp, og Ronaldo var heller ikke sen, da han gik for at kontrollere ham og undskyldte for det stærke skud.

Ronaldo scorede de første mål i den nye sæson af European Champions League i dag, tirsdag, i starten af ​​sin karriere med Manchester United i “Champions League”.

Den portugisiske stjerne åbnede scoringen for “Røde djævle” tidligt i det 13. minut fra fløjten startede, men glæden ved “Madeira -missilet” var ikke fuldstændig, da hans medforsvarer Aaron van Besaka blev sendt afsted i den 35. minut, og hans hold indrømmede udligningen i det 66. minut, hvilket tvang nordmanden Ole Gunnar Solskjaer, træner for Manchester United -holdet, udnævnte den serbiske spiller Nemanja Matic i stedet for Ronaldo til at styrke midtbanen på grund af den numeriske mangel.

Læs mere

Liste over de bedste målscorere i Champions League i historien

Læs mere

Young Boys ødelægger Ronaldos glæde (video)

Men den franske angriber, Jordan Sebachio, formåede at gribe sejrsmålet til det schweiziske hold ved at drage fordel af en dødelig fejl begået af englænderne Jesse Lingard i dræbertiden i det femte minut, beregnet i stedet for tabt til mødet, der blev afholdt på “Stade de Suisse Wankdorf”, i den schweiziske hovedstad, Bern.

Ronaldo, 36, scorede det første mål i den nye Champions League-sæson og konsoliderede rekorden for turneringens alletiders topscorer med 135 mål.

Den portugisiske stjerne deltog også i sin 177. Champions League -kamp, ​​hvilket svarede til rekorden for hans tidligere holdkammerat i Real Madrid, den pensionerede spanske målmand Iker Casillas.

Kilde: bureauer

Kilder link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *