Saeed: Jeg er ikke en forkæmper for kaos. Spørgsmålet er ikke i dannelsen af ​​regeringen, men i dens politik

Den tunesiske præsident Kais Saied sagde, at spørgsmålet ikke kun er i dannelsen af ​​regeringen, “men hovedsageligt i den politik, som denne regering vil føre,” og understregede, at han ikke er en af ​​forkæmperne for kaos.

Under sit møde med en række tunesiske personligheder i dag henviste Said til den aktuelle snak i landet om dannelsen af ​​regeringen og sagde, at staten fortsætter, og at spørgsmålet ikke er i regeringen, men i regeringens politik, og at spørgsmålet ikke er et forfatningsmæssigt spørgsmål relateret til tekster, men et politisk spørgsmål.

Ifølge en videooptagelse, der blev udsendt af det tunesiske formandskab via “Facebook” fra mødet, berørte Saeed den kritik, der blev rettet mod ham, især beskrivelsen af ​​de foranstaltninger, han tog under kuppet, og spurgte: Hvordan kan vi tale om et kup baseret om forfatningen?

Han sagde, at det, han havde gjort, kom i overensstemmelse med forfatningen, hvoraf artikel 80 tillod præsidenten at ty til en række ekstraordinære foranstaltninger i tilfælde af overhængende fare, og at faren i dag er overhængende og gennemsyrer den tunesiske stat.

Læs mere

Tunesisk parlamentsmedlem: Præsident Saids udsagn forbliver

Saeed understregede, at han ikke er en forkæmper for kaos og kup, og understregede, at han er forpligtet til at respektere friheder og rettigheder.

Og han sagde: Hvis der var nogle overtrædelser, der opstod, og nogle pegede på dem eller hævdede dem falsk og bagvaskelse, er formålet med dem at fornærme republikkens præsident under denne omstændighed, hvor han bærer ansvaret for at redde staten fra korruptionens kredse og fortaler for at gå baglæns.

Og det frosne tunesiske parlamentsmedlem, Nabil Hajji, mente, at “præsident Kais Saieds udtalelser er forblevet blæk på papir.” I radioudtalelser henviste Hajji til Saeed og sagde: “Du står foran en historisk mulighed, som du ikke lader Tunesien tab. Korruption skal allerede elimineres, ikke kun. ”Ved at sige, fordi vi ser, at dine udsagn forblev blæk på papir.”

Kilde: RT

Kilder link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *