Sammenfaldende med al-Assads besøg, et møde i det fælles russisk-syriske mellemstatslige udvalg i Moskva

Sputnik

udtryksfuldt billede

Et møde i den russisk-syriske mellemstatlige komité blev afholdt parallelt med topmødet mellem Ruslands præsident Vladimir Putin og Syriens præsident Bashar al-Assad.

Læs mere

Putin signalerer et spring i handelen med Syrien

Mødet blev ledet af Yuri Borisov, vicepremierminister og formand for udvalget på russisk side, og Mansour Azzam, præsidentminister og formand for udvalget på syrisk side.

Under mødet blev der foretaget en dyb evaluering af formler og projekter for økonomisk samarbejde mellem de to venlige lande samt en diskussion af en række fælles aftaler og projekter inden for landbrug, industri, energi, vand og informationsteknologi ud over de foranstaltninger, der er truffet med det formål at lette og forbedre handelsudvekslingen mellem de to lande, og understrege erhvervssektorens centrale rolle i begge lande i denne henseende.

Samtalerne omhandlede også virkeligheden og udsigterne til at skabe det passende miljø for at tilskynde til fælles investeringer i projekter, der skaber værdier i de to venlige landes og folks interesse, og de igangværende forberedelser til afholdelsen af ​​den trettende session i den fælles regering udvalg, hvor de to sider udtrykte deres tilfredshed med den indsats, der blev gjort i forbindelse med udviklingen af ​​økonomiske forbindelser.

Mødet deltog fra syrisk side af finansministeren, generalsekretæren for formandskabet for Ministerrådet og den syriske ambassadør i Moskva og fra russisk side af viceministeren, viceministeren for finans og en antal embedsmænd, der beskæftiger sig med opfølgning af sagen om fælles økonomisk samarbejde.

Kilde: Sana

Kilder link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *