Saudi -Arabien .. Food and Drug Authority advarer mod vand

AFP

Saudi Arabien

Food and Drug Authority i Saudi-Arabien har advaret mod forbrug af “Nano” vand på 250 ml, 2 liter og 5 liter, produceret af fabrikken i Muhammad Ibrahim Al-Hazmi Sons Company (Nano Factory) i Al-Qunfudah Governorate , Makkah -regionen.

Myndigheden sagde, at “Nano” vand overskred de maksimalt tilladte grænser for bromat.

Hun forklarede, at hun havde taget prøver af drikkevand på flaske produceret lokalt i den forløbne periode og i flere partier med forskellige produktionsdatoer og forskellige størrelser for at fastslå, om de overholdt Gulf Standard -specifikationerne med hensyn til dets indhold af bromatkoncentration, som bestemte det maksimale tilladt procentdel bromat ved 10 dele pr. milliard.

Hun forklarede, at resultaterne af laboratorieanalyserne af prøverne oversteg de førnævnte maksimumsgrænser.

Myndigheden anbefalede forbrugere at undgå at forbruge dette produkt og slippe af med det, de har af det, og bemærkede, at det har truffet de nødvendige foranstaltninger for at forpligte fabrikken til at trække produktet tilbage fra de lokale markeder og stoppe produktionslinjerne for det pågældende produkt, indtil de tilladte grænser for bromat overholdes.

Det bekræftede, at det fortsat overvåger fabrikker, der producerer drikkevand på flaske, overvåger alle drikkevandsprodukter, der handles på lokale markeder, og træffer de nødvendige foranstaltninger mod krænkelse af fabrikker.

Det er bemærkelsesværdigt, at bromat opstår som følge af eksponering af bromid i vand naturligt for steriliserings- og ozoniseringsprocesser, så bromid bliver til bromat, som undersøgelser har vist sig at have negative virkninger på sundheden.Derfor satte verdens tilsynsmyndigheder grænser for dette stof i drikkevand på flaske for at sikre dets sikkerhed.

Kilde: Saudi -avisen “Okaz”.

Kilder link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *