Saudi -shuraen anmoder om en undersøgelse af virkningerne af at hæve pensionsalderen i Riget

Twitter

Saudi Shura Council bad General Organization for Social Insurance om at undersøge de økonomiske og sociale virkninger af at hæve pensionsalderen til 65 år.

Rådet påpegede behovet for at identificere og klassificere de kategorier, der kan udelukkes fra denne beslutning, når den godkendes.

Rådet, der i dag holdt sin anden og fyrre session i det første år af den ottende session, blev ledet af formanden for Rådet Abdullah Al Al-Sheikh og opfordrede forsikringsinstitutionen til at arbejde på at forbinde sine tjenester med platformene af myndighederne vedrørende pensionisters anliggender og behov.

Rådet opfordrede de militære myndigheder til bedst at udnytte den integrerede Nishan -platform, hvilket ville bidrage til hurtig gennemførelse af pensionerede transaktioner med høj hastighed og nøjagtighed.

Shura -rådet opfordrede kong Abdulaziz by for videnskab og teknologi til hurtigt at færdiggøre sit nye system og færdiggøre sin opdaterede strategiske plan (2025) for i sit indhold at fokusere på de vigtigste nationale strategiske områder og prioriteter, der opfylder målene for rigets vision 2030. Han understregede behovet for, at denne by diversificerer sine indtægtskilder. Dette gøres ved oprettelse af legater og nationale midler og andre midler, der gør dem i stand til at opnå den største mængde selvfinansiering.

Shura -rådet opfordrede også kapitalmarkedsmyndigheden til at fremme lokale og internationale institutionelle investeringer og til at styrke tilsynet med handel, virksomheders resultater og noteringer for nye virksomheder for at beskytte investorer og det saudiske marked.

Kilde: Okaz

Kilder link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *