Sevilla falder i fælden for Red Bull Salzburg i straffesparkskampen

AP

Den spanske klub Sevilla trak hjemme mod sin gæst Red Bull Salzburg (1-1) i dag, tirsdag, i starten af ​​deres kampagne i den nye sæson af EM i fodbold.

I første halvleg blev der dømt 4 straffespark af den hviderussiske dommer Alexei Kolpakov, tre af dem til gæsterne og et til ejerne af jorden.

Red Bull Salzburgs tyske Karim Adeymi missede sit holds første straffespark i det 14. minut, mens hans kroatiske holdkammerat Luka Sucic indhentede den forpassede mulighed ved at score det østrigske holds føring fra et straffespark i det 21. minut i første halvleg, men før vender tilbage og spilder den anden. Et andet straffespark i det 37. minut.

Kroatiske Ivan Rakitic svarede med en udligning til værterne, der også scorede med et straffespark, i det 40. minut i første halvleg.

Sevilla gennemførte kampen med ti spillere efter udvisningen af ​​sin marokkanske angriber Youssef Al-Nusairi i det 50. minut af mødet, som blev afholdt på “Ramon Sanchez Pizjuan” stadion i Sevilla.

Denne kamp kom inden for gruppe G -konkurrencen, som også vil være vidne til den anden kamp senere på dagen, mellem det franske hold Lille og dets gæst, Wolfsburg, Tyskland.

Kilde: RT

Kilder link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *