Storbritannien: To hunde angriber en ældre kvinde og dræber hende

 

Avisen “Everyday Mail” rapporterede, at to hunde havde dræbt en ældre kvinde i hendes have i byen Rolly Regis, som ligger vest for den britiske by Birmingham.

 

Egypten .. Sikkerhedsstyrker arresterede en person, der torturerede en hund ihjel

 

Avisen påpegede, at offeret, der var i firserne, led dødsskader, da to hunde “alvorligt ude af kontrol”, menes at være en “Pitbull”, angreb og skar hende ihjel, da en luftambulancetruppe landede nær hus Offeret, mens den ældre kvindes død blev bekræftet på ulykkesstedet.

Myndighederne arresterede en 43-årig mand mistænkt for at være ansvarlig for en “farligt ude af kontrol” hund, da politiet sagde, at han blev holdt i aftes til afhøring.

I detaljerne om ulykken skyndte det væbnede politi sig til stedet omkring kl. 15.20 i går (lokal tid) ud above ankomsten af ​​en dyrlæge til stedet bevæbnet med et beroligende middel for at berolige dyrene, da de to hunde blev anholdt for at bevise deres herkomst, ifølge Day by day Mail.

Politiet sagde, at de to hunde ikke tilhørte den døde kvinde, men at de formåede at komme ind i hendes have, før de angreb hende, da en nabo sagde, at de hørte, at hundene formåede at passere gennem det ødelagte hegn.

Politiet tilføjede, at offeret “led en hundebidskader”, hvilket indikerer, at der snart vil blive foretaget en obduktion for at fastslå dødsårsagen.

En nabo fortalte The Sunshine nogle detaljer og sagde: ”Jeg tror ud fra, hvad jeg hørte, var der et brudt hegn, og hunde passerede igennem det og angreb dem ihjel..det er forfærdeligt, hvad der skete, jeg kendte hende ikke personligt,  denne ulykke er forfærdelig. ”

En nabo sagde også: “Det er forfærdeligt, hvad der skete, og vi er meget chokerede, hvis hun er en gammel kvinde i 80’erne, og hun ikke har nogen udvej for at flygte,” ifølge “The Everyday Mail.”

Kilde: “Everyday Mail”

 

Author: Middleeast

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *