Sudan .. Lancering af fælles styrker for at sikre byen El Fasher

Globallookpress

Guvernøren for den sudanesiske Darfur -region, Minni Arko Minawi og guvernøren i staten Nord -Darfur, godkendte lanceringen af ​​arbejdet i de fælles sikkerhedsstyrker for at beskytte byen El Fasher mod lovløshed.

Guvernøren i Nord -Darfur, Nimr Muhammad Abdul Rahman, der blev påvirket af begivenhederne i Kolgi Qalab, besøgte en konvoj med humanitær bistand, da disse begivenheder har fortsat siden begyndelsen af ​​august sidste år og frem til i dag.

Guvernøren lovede at yde service til de fordrevne og beskrev begivenhederne som tragiske ud fra et humanitært synspunkt.

Han tilføjede: “Nej til forskydning og forskydning, ingen til skade på landbruget, nej til voldtægter” og bemærkede, at “vi har indsat styrker siden problemets begyndelse, og vi vil omplacere dem igen for at begrænse alle krænkelser.”

Guvernøren lyttede til de fordrevnes hastende krav og deres presserende behov, hvoraf først og fremmest er sikring og beskyttelse af dem og humanitær bistand, herunder mad og husly.

På sin side appellerede kommissæren for humanitær bistand i staten, dr. Abbas Youssef Adam, til Forbundskommissionen, FN’s agenturer, internationale, udenlandske og nationale organisationer om hurtigt at gribe ind og yde bistand til de fordrevne. Den humanitære kommissær afslørede kritisk humanitær situation for de fordrevne og den store mangel på sundheds- og vandtjenester.

Kilde: “Sona”

Kilder link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *