Talebanmedlemmer slår en kvinde på gaden, mens forbipasserende ser på

Aktivister på sociale medier cirkulerede en video, som de sagde, at medlemmer af den afghanske Taliban piskede en kvinde foran forbipasserende på gaden.

I videoen blev en kvindes skrig hørt, og på scenen var elementer i bevægelsen optaget af at slå en person bag deres bil, mens snesevis af forbipasserende så hændelsen uden at blande sig.

På trods af tvetydigheden af ​​årsagerne til hændelsen udløste denne scene omfattende kritik, især på baggrund af bevægelsens rosenrøde løfter om at respektere kvinders frihed i overensstemmelse med islamisk lov. Talsmanden for Talebans politiske kontor, Muhammad Naim, havde tidligere bekræftet, at bevægelsen garanterer overholdelse af kvinders rettigheder i arbejde og uddannelse, da de Det modsiger ikke islamiske værdier.

Naim sagde: “Vi plejede at annoncere vores holdning til kvinders rettigheder mere end én gang. Jeg ved ikke, hvorfor nogle anser dette spørgsmål for meget vigtigt på den ene side og tvetydigt på den anden side.”
Han tilføjede: “Vi er muslimer, og de rettigheder, som den sande islamiske religion giver kvinder, er garanteret. Dette er vores ansvar, hvis vi taler om rettigheder inden for uddannelse, arbejde eller andet. Hvis det ikke modsiger islam, vil vores nation og vort land, så er der ikke noget problem. Vi henviste til det mere end én gang. “

Kilde: RT

Kilder link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *