Tchad ..

RT @LeFACT

“Front for Rotation and Concord” i Tchad afslører nye data om de seneste sammenstød med de libyske styrker

Tirsdag afslørede “Front for Rotation and Concord” i Tchad nye oplysninger om de seneste sammenstød med den libyske hær ledet af feltmarskal Khalifa Haftar i det sydlige Libyen.

Fronten sagde i en erklæring på “Facebook”: “Vi advarer national og international opinion om, at siden tirsdag den 14. september 2021 har Tariq bin Ziyad Brigade, ledet af en af ​​sønner af feltmarskal Khalifa Haftar, med støtte fra Sudanske hjælpere og under opsyn af specialstyrkerne fra den franske hær, der var stationeret i Libyen, iværksatte angrebet på et af vores websteder på den libyske grænse.

Læs mere

Libyen .. En soldat fra Special Task Force blev dræbt i kampe med tchadiske elementer i den sydlige del af landet

Fronten tilføjede: “Vi informerer det internationale samfund, Den Europæiske Union, Den Afrikanske Union, Fællesskabet i Centralafrikanske Stater, den franske og tchadiske nationale mening samt de franske medier, at der blandt angriberne er 5 franske officerer i anklaget for affyring af mørtel. “

Det rapporterede, at formålet med dette angreb, som blev overladt til de franske specialstyrker, var at fange eller dræbe lederen af ​​eksekutivrådet for “FACT” -styrkerne.

Og bekræftede i erklæringen, at lederen af ​​fronten “Mahdi” har det godt og leder de kamp- og kæmningsoperationer, der stadig er i gang.

Og hun forklarede, at de libyske styrker mislykkedes i hans angreb, idet hun bemærkede, at 11 medlemmer af de angribende styrker blev dræbt, mens 10 andre blev såret, som stadig er på slagmarken.

Fronten afsluttede sin erklæring med at sige, at “Frankrig krænker og foragter vores suverænitet og princippet om våbenhvilen, der blev erklæret sidste forår.”

Kilde: RT

Kilder link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *