Tidligere amerikanske præsidenter lancerer kampagne for at støtte afghanske flygtninge

Globallookpress

Tidligere amerikanske præsidenter, republikaneren George Bush og demokraterne Bill Clinton og Barack Obama, annoncerede lanceringen af ​​en kampagne for at støtte afghanske flygtninge i USA.

Velkommen USA sagde, at tidligere amerikanske ledere og deres koner vil arbejde med programmet, der består af amerikanske grupper, virksomheder og andre ledere, for at hjælpe titusinder af afghanere, der flygter fra deres land som en del af Biden -administrationens evakueringsproces til genbosættelse i USA Stater gennem mobilisering af støtte og frivillige. “.

“Tusinder af afghanere har stået med os i frontlinjen og presset på for en mere sikker verden, og nu har de brug for vores hjælp,” sagde Bush og hans kone, Laura. “Vi er stolte over at støtte Welcome.US og arbejde for at hjælpe afghanske familier slå sig ned og bygge nye liv. Vi er klar til at vise vores nye afghanske naboer og resten af ​​verden, hvordan en imødekommende og generøs ånd danner rygraden i det, der gør vores land fantastisk. ”

Biden -administrationen rummer op til 50.000 flygtninge på militærbaser i USA, mens andre forbliver i centre nær amerikanske lufthavne, og der er flere evakuerede på amerikanske faciliteter i udlandet.

Kilde: “Reuters”

Kilder link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *