I dag, tirsdag, begynder hjulet i den nye sæson (2021-2022) i gruppespillkonkurrencerne i European Champions League “Champions League”.

Og forhænget faldt ned på sidste sæsons Champions League-konkurrencer, hvor Chelsea vandt titlen på bekostning af Manchester City, efter at have slået dem (1-0) i det engelske “derby”, der blev afholdt på “Dragau” stadion i Den portugisiske by Porto og sejren for den unge norske stjerne Erling Haaland, den tyske angriber, Borussia Dortmund, blev kåret til turneringens topscorer.

Erling Haaland, “golden boy”, var topscorer i sidste sæson for “Champions League” med 10 mål, på trods af sin exit med sit hold, Borussia Dortmund, fra kvartfinalen i mesterskabet, i hænderne på Manchester City .

Haaland har scoret 20 mål i Champions League siden sin første optræden i september 2019 ifølge “Opta” -netværket og blev den hurtigste spiller til at nå denne målhastighed i turneringens historie i 14 kampe og overgik den engelske stjerne Harry Kane, Tottenham -angriber, der nåede samme antal mål i (24 kampe), den pensionerede italienske legende om Juventus, Alessandro Del Piero (26 kampe), den pensionerede hollænder, Ruud van Nistelrooy (27 kampe) og den pensionerede italiener, Filippo Inzaghi (28 kampe).

Haaland blev også den yngste spiller nogensinde til at score i 6 kampe i træk i Champions League, i en alder af 20 år og 231 dage, hvilket overgik den 22-årige franske stjerne Kylian Mbappe.

Erling Haaland, den “gyldne dreng”, avancerede med to mål over sine nærmeste forfølgere og hans andenplads Kylian Mbappe, Paris Saint-Germain-angriberen.

Mens den egyptiske stjerne Mohamed Salah, Liverpool-angriberen, kun scorede 6 mål i den nuværende sæson af mesterskabet, og den argentinske stjerne Lionel Messi, Barcelonas anfører, der flyttede til rækken af ​​Paris Saint-Germain, med fem mål.

Mens den portugisiske stjerne Cristiano Ronaldo, den historiske topscorer i Champions League med 134 mål, kun scorede 4 mål i den udgave af turneringen med den italienske Juventus -trøje, inden han vendte tilbage til Manchester United i Mercato sidste sommer.

Det forventes, at Cristiano Ronaldo, 36, spiller sin første kamp i gruppespillet i sin yndlingsturnering i “Red Devils” -trøjen efter mere end 12 år mod sin schweiziske vært Young Boys i dag, inden for rammerne af den sjette gruppekonkurrencer, som også omfatter Villarreal -holdene. Spanien og Italiens Atalanta.

Følgende er placeringen af ​​Champions League-topscorerne for sæsonen (2020-2021):

Norges Erling Haaland (Borussia Dortmund) – 10 mål

Franske Kylian Mbappe (Paris Saint -Germain) – 8 mål

Læs mere

Cristiano Ronaldo holder en lidenskabelig tale foran

Alvaro Morata (Juventus) – 6 mål

Franske Karim Benzema (Real Madrid) – 6 mål

– brasilianske Neymar (Paris Saint -Germain) – 6 mål

Olivier Giroud (Chelsea) – 6 mål

– Egypten Mohamed Salah (Liverpool) – 6 mål

Marokkanske Youssef En -Nesiri (Sevilla) – 6 mål

Marcus Rashford (Manchester United) – 6 mål

Polens Robert Lewandowski (Bayern München) – 5 mål

Portugals Sergio Oliveira (Porto) – 5 mål

Italienske Ciro Immobile (Lazio) – 5 mål

Argentinske Lionel Messi (Barcelona) – 5 mål

– Federico Chiesa (Juventus) – 4 mål

Spaniens Ferran Torres (Manchester City) – 4 mål

Belgiens Romelu Lukaku (Inter Milan) – 4 mål

Portugals Diogo Jota (Liverpool) – 4 mål

Norges Tokmak Nguyen (Ferentsvaros) – 4 mål

– Eric Maxime Choupo -Moting (Bayern München) – 4 mål

Ungarske Dominic Soboslay (Red Bull Salzburg) – 4 mål

– Cristiano Ronaldo (Juventus) – 4 mål

– Bruno Fernandes (Manchester United) – 4 mål.

Kilde: bureauer

Kilder link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *