Trump: Biden -administrationen overførte terrorister til USA fra Afghanistan

Globallookpress Erin Scott

Den tidligere amerikanske præsident Donald Trump kritiserede administrationen af ​​præsident Joe Bidens evakuering af afghanere til USA uden passende procedurer til at verificere deres identitet og udtrykte bekymring over evakueringen af ​​”terrorister”.

Trump sagde i et interview med “Fox News”, at “der ikke var nogen krig, uanset sejr, tab eller uafgjort, og du transporterer alle til dit land … Dette er et stort antal mennesker, og der er en enorm pris nu, og snakken handler om milliarder af dollars. “.

Trump advarede om en potentiel fare for USA’s nationale sikkerhed ved at modtage afghanere på amerikansk jord.

Han sagde: “Genbosættelse er det værste, og der har ikke været nogen sikkerhed … og det kan være en gruppe glubske mennesker, fordi de var i stand til at stige ombord på flyet med magt.”

“Betyder det, at der er terrorister? Selvfølgelig,” fortsatte han.

Læs mere

Rapport: Næsten 100 evakuerede fra Afghanistan under overvågning for mulige forbindelser til terrorisme

Han tilføjede: “De tog nogle dårlige mennesker med på disse fly og distribuerede dem til verden, og de kommer alle til USA, fordi resten af ​​verden nægtede at modtage dem … Resten af ​​verden har til hensigt at sende dem til USA, og de vil bede os om enorme penge for deres hjælp til os, og det er uendeligt. “.

Indtil videre har det amerikanske Department of Homeland Security identificeret 44 evakuerede fra Afghanistan som mennesker, der kan udgøre en trussel mod USA’s sikkerhed.

Washington besluttede at bruge en amerikansk base i Kosovo til midlertidigt at modtage afghanerne, indtil deres identitet er bekræftet, og de får lov til at komme ind på amerikansk territorium eller blive nægtet, da dem, som USA nægter at modtage, kan blive deporteret til Afghanistan.

Kilde: Fox News

Kilder link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *