Tunesien .. Forhindrer færdiggørelsen af ​​optagelserne til et skjult kameraprogram med titlen

Globallookpress

Tunesisk politi – arkiv –

Producer og mediepersonlighed Walid Zribi lagde et opslag på “Facebook”, hvor han sagde, at de tunesiske myndigheder var stoppet med at filme et skjult kameraprogram kaldet “Hent kort”.

Al-Zaribi sagde: “I en meget farlig præcedens stoppede indenrigsministeriet med at filme det skjulte kameraprogram og forhindrede os i at fuldføre resten af ​​afsnittene,” ifølge teksten i indlægget.

Journalisten Zuhair El-Jais udgav for sit vedkommende det samme indlæg, da han deltager i det skjulte kamera, idet han overtager rollen som tv-præsentant for en udenlandsk kanal, der er vært for en række politikere i Tunesien for at tale om situationen i Tunesien efter juli 25, 2021.

Emnet for de skjulte kamerapisoder kredser om indkaldelse af kendte politiske figurer fra hæren på grundlag af at gennemføre et presseinterview, og så bliver de under dialogen overrasket over stormen af ​​bevæbnede elementer iført sorte masker til stedet og derefter disse bevæbnede elementer tager den formodede gæst til et sted, hvor han møder en person, der påstår at være rådgiver for præsidenten og beder ham godkende hans udnævnelse som premierminister under trussel.

Læs mere

Angelina Jolie i Tunesien!

Tunesiske medier rapporterede, at beskyttelseselementerne for en politisk skikkelse i Tunesien, der blev offer for sjov, informerede indenrigsministeriet om sagen, og der blev truffet en beslutning om at stoppe optagelserne.

Blandt de karakterer, der er blevet filmet med, er Naji Jalloul, Mohsen Marzouk og Samia Abbou.

Det er ikke første gang, at et skjult kameraprogram produceret af Walid Zribi har skabt kontroverser i Tunesien.

Læs mere

sjov

Ramadan 2021 var vidne til National Deanship of Physicians ‘opsigelse af udsendelsen af ​​det skjulte kameraprogram “Angelina 19”, der er baseret på vildledning af de inviterede berømthedsgæster om, at vaccination mod Corona -virus fører til døden, ved at spille en af ​​dem rollen som vaccinationsmodtageren, der dør umiddelbart efter vaccinationsprocessen.

Det er bemærkelsesværdigt, at nødkredsen ved Retten i Første Instans i Tunis 9. juni 2018 hurtigt besluttede at tvinge Carthage + -kanalen til at stoppe udsendelsen af ​​episoderne af den skjulte kameraserie “Shalom”, der også blev produceret af Walid Zribi, efter anklager normalisering med Israel.

Mens kontroversen ledsagede Walid Al-Zaribis kamerapisoder i hver Ramadan-sæson, kom beslutningen om at stoppe optagelserne denne gang før udsendelsen og endda før reklamemeddelelsen om “Get Card”.

Kilde: tunesiske medier

Kilder link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *