Udsættelsen af ​​den ekstraordinære session i den jordanske nationalforsamling

Et kongeligt dekret blev udstedt i Jordan om at afskaffe den ekstraordinære session i Nationalforsamlingen, der startede tirsdag den 14. september.

I henhold til forfatningens artikel 37-78 holder Repræsentanternes Hus sine møder, som er af tre typer: regelmæssig, ekstraordinær og ekstraordinær.I hvert solår af sit liv holder huset en regelmæssig session på seks måneder, medmindre kongen opløser huset inden udløbet af denne periode, og kongen kan forlænge den ordinære session med endnu en periode på højst tre måneder.

Ekstraordinære møder afholdes, efter at den ordinære session er udsat, og forfatningen har givet kongen ret eller efter anmodning fra det absolutte flertal af repræsentanternes medlemmer, at der er behov for dem.

Ifølge det, der tidligere blev rapporteret af Al-Mamlaka-kanalen, afholdes den ekstraordinære session i tilfælde af valg af Repræsentanternes Hus efter den periode, der er fastsat i forfatningen for den almindelige session, som er den første oktober, og kongen kan udsætte sin indkaldelse til den første december hvert år, og sessionens varighed må ikke overstige Den ekstraordinære session for den tredive september er underlagt bestemmelserne i artikel (78) i forfatningen og omfatter betingelser for forlængelse og udsættelse.

Det er værd at bemærke, at parlamentariske møder, uanset om de er almindelige, ekstraordinære eller ekstraordinære, begynder med et kongeligt dekret, der opfordrer til indkaldelse og slutter med et kongeligt dekret ved at udsætte sessionen. Den konstitutionelle udsættelse af sessionen er beregnet til at afslutte sessionen.

Kilde: RT + “Kingdom” kanal

Kilder link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *