Ото автора Anton: Pexels

Hvad så

WhatsApp kan snart begynde at slette nogle af dine gamle chats fra din konto automatisk, ifølge rapporter.

En ny version af WhatsApp Beta blev for nylig tilføjet til Google Play Butik, der afslører, at den Facebook-ejede chatapplikation snart vil slette utallige meddelelser automatisk. Som fremhævet af WhatsApp -klienter på WABetaInfo, er dette takket være den chat -sletningsfunktion, der i øjeblikket er udviklet til dem, der bruger WhatsApp på tværs af flere enheder.

Læs mere

værste fidus på

Hvis du i øjeblikket bruger WhatsApp på tværs af en række enheder, vil du bemærke, at hvis du sletter en besked fra din iPhone eller Android -enhed, vil den stadig være tilgængelig på dit skrivebord.

Dette skyldes, at chats i øjeblikket kun slettes fra den enhed, du brugte på det tidspunkt, hvor meddelelsen blev slettet.

Dette vil dog ændre sig i fremtiden, da WhatsApp tester en funktion, der synkroniserer sletning af chat på tværs af alle enheder. Så alle meddelelser, du har slettet fra WhatsApp på iOS eller Android, vil snart blive slettet fra WhatsApp Web -appen.

“Denne funktion fungerer, hvis du bruger de nyeste versioner af WhatsApp,” tilføjede WABetaInfo i et onlinepost. Så når funktionen rulles ud til betatestere, og du bruger den seneste opdatering, bliver slettede chats fra en enhed slettes også automatisk fra WhatsApp Web/Desktop (omvendt) “.

Selvom denne futuristiske funktion blev opdaget i de nyeste WhatsApp -betafiler, er den i øjeblikket ikke tilgængelig for testere at prøve.

Kilde: Express

Kilder link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *