Globallookpress

Den israelske avis Yedioth Ahronoth rapporterede om en “stor efterretningssvigt” og afslørede, at 10 palæstinensiske fanger var klar over at grave en tunnel i Gilboa -fængslet, mens israelske efterretningsagenter ikke vidste om det.

Den israelske avis sagde, at “spildevandschaufføren, der tømte spildevandet i Gilboa -fængslet, informerede en af ​​vagterne, der var ansvarlige for tilstedeværelsen af ​​mængder sand i spildevandet,” og bemærkede, at “vagten vil blive afhørt for uagtsomhed og forståelse for, at han ignorerede det røde signal fra denne driver. “

Den israelske radio, Kan, havde tidligere rapporteret, at forhørsafdelingen for afdelingerne i Lahav 433 -enheden undersøgte muligheden for, at nogle af fangevogterne var involveret i operationen, mens Walla -webstedet sagde, at det blev undersøgt, om der var medlemmer af fangevogterne i Gilboa -fængslet, der hjalp dem. Seks fanger at flygte.

Tidligere har det israelske politi anholdt 4 af de 6 palæstinensiske fanger, der flygtede fra Gilboa-fængslet, det er Zakaria al-Zubaidi, Yaqoub Qadri, Mahmoud og Muhammad al-Ardah.

Kilde: Shehab Agency + RT

Kilder link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *