Sport

Young Boys ødelægger Ronaldos glæde (video)

Globallookpress

Manchester United startede deres nye sæson af European Champions League med et overraskende nederlag på Swiss Young Boys (2-1) i kampen, der bragte dem sammen i dag, tirsdag.

Den portugisiske stjerne Cristiano Ronaldo åbnede scoringen for “Red Devils” med et tidligt mål scoret i det 13. minut fra fløjten startede. Manchester United fik et smertefuldt slag i det 35. minut ved at sende forsvarsspilleren Aaron van Bissaka ud.

Camerouns angriber Nicholas Mommy Ngimalo scorede udligningen for værterne i det 66. minut, hvorefter nordmanden, Ole Gunnar Solskjær, 48, træner for Manchester United -holdet, bragte den serbiske spiller Nemanja Matic i stedet for Ronaldo, for at styrke midtbanen pga. til den numeriske mangel.

Men den franske angriber, Jordan Sebachio, formåede at gribe sejrsmålet til det schweiziske hold ved at drage fordel af en dødelig fejl begået af englænderne Jesse Lingard i dræbertiden i det femte minut, beregnet i stedet for tabt til mødet, der blev afholdt på “Stade de Suisse Wankdorf”, i den schweiziske hovedstad, Bern.

Kilde: RT

Kilder link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *